Nestao Lamar Odom!

Zbog problema sa narkoticima?

Nestao Lamar Odom!

Kako prenose američki mediji, legendarni košarkaš Lamar Odom vodi se kao nestao u posljednja tri dana.

Porodica i prijatelji strahuju da je proslavljeni košarkaš ponovo upao u problem sa drogom. Odoma niko nije vidio u posljednja 72 sata, a supruga i porodica vjeruju da je Lamar potpao pod uticaj droge. Ovaj NBA košarkaš, navodi se, u posljednje dvije godine ima problema sa drogom, iako je prošle sezone mogao igrati za Clipperse jer je bio čist.

Navodno je završio na odvikavanju u San Diegu prošlog augusta, ali je rehabilitaciju napustio nakon tri sedmice, od kada nije koristio narkotike. Ipak, po okončanju sezone, Odom je ponovo počeo konzumirati teške droge, a problem je kulminirao posljednjih dana. Dvanaest godina unazad Odom je suspendovan na osam mjeseci jer je koristio marihuanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.