Kežman se ženi ponovo, ali vodi računa i o bivšoj

Mateja i njegove žene...

Kežman se ženi ponovo, ali vodi računa i o bivšoj

O. Lekić

Bivši srbijanski fudbaler Mateja Kežman i nakon razvoda ne odustaje od bračnog života. 

Karizmatični Kežman je riješio da po drugi put stane na ludi kamen, ovoga puta sa djevojkom Tarom Šumonjom, ali zanimljivo je da u isto vrijeme brine o bivšoj supruzi Emiliji s kojom ima troje djece. 

Obzirom da bivša supruga Emilija sa sinovima živi kao podstanar, Kežman je odlučio da im pomogne kako više ne bi davali pare na tuđi stan.

"Kada su se Emilija i Mateja razveli, njoj je ostao manji stan u beogradskom naselju Oaza koji iznajmljuje i od polovine te kirije tentira drugi stan u kojem živi s djecom. Mateja ih je obradovao kada im je rekao da će im kupiti stan, a oni da izaberu lokaciju i kvadraturu. Emilija je izabrala Vračar jer su njena djeca navikla na taj kraj zbog škole i društva", kazao je neimenovani izvor za Kurir. 

Podsjetimo, Mateja i Emilija su se razveli prije dvije i pol godine nakon 11 godina braka. U međuvremenu Mateja je zaprosio na Kupaoniku djevojku Taru i odlučan je u namjeri da se ponovo ženi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi