Mihojević, Velkoski i Hadžić predstavili nove Nike kopačke

Nike LOCK IN LET LOOSE kopačke

Mihojević, Velkoski i Hadžić predstavili nove Nike kopačke

Sponzorski tekst

U petak, 25.8.2017. od 19:30h ispred BBI centra u Sarajevu Sport Life je predstavio novu kolekciju Nike kopački. 

Riječ je o novom „Lock In Let Loose“ packu-u. Na improvizovanom terenu ispred BBI centra prvotimci FK Sarajeva Marko Mihojević, Krste Velkoski i Nedim Hadžić su predstavili novi Nike MErcurial Victory model i učestvovali u fudbalskom nadigravanju sa mladim ljubiteljima dobre fudbalske igre.

Fudbaleri su odabrali svoj par i učestvovali u međusobnom takmičenju. Pobjednicu su bili oni koji su imali najviše pogodaka. A najsrećniji u nadmetanju su osvojili vrijedne Nike kopačke i lopte.

Jedan od najvećih svjetskih proizvođača opreme za fudbal, kompanija Nike, lansirala je novu “Lock In Let Loose” kolekciju predstavivši najnovije modele kopački za sezonu 2017/18. Tako se Mercurial Superfly V, Magista Obra II i Hypervenom 3 pridružuju Nike Tiempo Legend 7 kopački koja je

nedavno predstavljena. 

Ovu taktiku Nike je već uspješno primjenjivao u prošlosti, a sa novim “Laser Orange” bojama, najnoviji modeli će još više doći do izražaja. Kopačke koje nosi Neymar Jr., Ronaldo i Leroy Sane sada su dostupne i u Sarajevu. 

Nove modele obojene „Laser Orange“ možete pronaći u Sport Life multibrend radnjama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi