Ronaldo sutra u novim kopačkama

Nike predstavlja novi CR model

Ronaldo sutra u novim kopačkama

M. Skaka

Cristiano Ronaldo sutra će po prvi put nastupiti u svojim novim, personaliziranim Nike kopačkama.

Detaljan izgled novih kopački još uvijek nije otkriven, zbog toga i imamo samo mračne fotografije koje su u prilogu. Ipak, jasno je da se radi o Mercurial modelu, tačnije CR Mercurial IX.

 

Osim oznake CR, zanimljiv ukras dolazi u obliku brojeva koji obilježavaju Ronaldovu karijeru u 2011/2012.

 

1 - Ronaldova prva španska titula

9 - golova koje je postigao za Portugal

14 - utakmica koje je odigrao za reprezentaciju

19 - timova protiv kojih je postigao prvi gol na utakmici

27 - rođendan koji je proslavio u 2012

55 - mečeva koje je odigrao za svoj klub u svim takmičenjima

60 - golova koje je postigao za svoj klub u svim takmičenjima

 

Nove kopačke biće puštene u prodaju nakon što ih CR predstavi u sutrašnjem susretu sa Real Sociedadom, ali i tada samo 100 komada će se naći u online prodaji. Ne treba ni sumnjati da će istinski ljubitelji platiti paprenu cijenu da bi ovakav specijalitet obukli na svoje noge.

 

 

Ovo nisu prve Nike kopačke koje nose potpis Cristiana Ronalda. Podsjetimo se "srculence" modela koji je izašao nešto ranije:

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.