Tiger Woods: Imao sam neočekivanu reakciju na lijekove
Foto: EPA

Nakon hapšenja zbog vožnje u alkoholiziranom stanju

Tiger Woods: Imao sam neočekivanu reakciju na lijekove

Petnaestak sati nakon što se našao u centru novog skandala, nekada najbolji golfer svijeta, Tiger Woods je uputio otvoreno pismo.

Naime, Woods je jučer uhapšen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, ali on u otvorenom pismu koje je uputio medijima insitira na tome da nije bio u alkholiziranom stanju, te da je prilikom vožnje doživio neočekivanu reakciju na lijekove. Upravo su lijekovi, prema Woodsu, razlog zbog kojeg su policajci koji su zaustavili njegov automobil posumnjali da je legendarni golfer pijan.

"Razumijem ozbiljnost onoga što sam uradio i preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke.

Želio bih da javnost zna da se u mom slučaju nije radilo o alkoholu. Ono što se dogodilo jeste bila neočekivana reakcija na lijekove koje sam dobio na recept. Nisam shvatio da je kombinacija lijekova imala tako jak uticaj na mene.

Želio bih se, od srca, izviniti svojoj porodici, prijateljima i fanovima. I ja sam očekujem puno više od sebe.

Učinit ću sve što je u mojoj moći da se ovo više ne dogodi.

U potpunosti sam sarađivao sa policijom, i želio bih se lično zahvaliti predstavnicima policijske uprave u Jupiteru i Uredu okružnog šerifa u Palm Beachu na njihovom profesionalizmu", poručio je Tiger Woods.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi