Tuga u domu legendarnog Vierija: "Sudbina je tako htjela"

Prolazi kroz dramu

Tuga u domu legendarnog Vierija: "Sudbina je tako htjela"

Jedan od najboljih italijanskih napadača krajem devedesetih i početkom ovog vijeka Christian Vieri prolazi kroz životnu dramu. 

Vieri je svojevrremeno važio za velikog zavodnika. Imao je afere s mnogim manekenkama, pjevačicama i glumicama, a posljednja kojoj je srce osvojio je Costanza Caracciolo. 

Nakon što se razišao sa Jazzmom Kendrick, legendarni Bobo je ovog ljeta započeo ljubavnu romansu sa atraktivnom Costanzom. Italijanski mediji su proteklih dana pisali da će njih dvoje uskoro postati i roditelji, međutim vrlo brzo je stigla tužna vijest.

Par je u zajedničnoj izjavi istakao da je Constanza izgubila bebu.

"Nažalost sudbina je odlučila da to nije vrijeme. Mi tražimo od svakoga da razumije i poštuje ovaj delikatan trenutak naših života", stoji u izjavi. 

Christian i Costanza su se inače upoznali na Ibizi i uskoro planiraju stati na ludi kamen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi