"Izađi i treniraj" ekipa stiže u Mostar

Javni treninzi na otvorenom

"Izađi i treniraj" ekipa stiže u Mostar

Sponzorski tekst

"Izađi i treniraj" je jedinstven projekat u BiH koji za cilj ima da okupi što više ljudi koji vježbaju i žele da vježbaju, promovišući na taj način sporta i njegov pozitivan uticaj na zdravlje. 

Kompanije Nike i Sport Vision kao lideri u prometu sportske opreme i ovoga puta podržali su ovaj događaj, pokazujući zašto je njihova pozicija ne tržištu neupitna. Do sada su održana tri treninga u tri grada u Bih, a poslije uspješno organizovanih treninga u Bijeljini, Brčkom i Sarajevu, ekipa stiže u Mostar.

Javni treninzi na otvorenom okupili su do sada nekoliko stotina učesnika, a kompanije Nike i Sport Vision i ovoga puta pripremile su u saradnji sa fitnes instruktorima bogat program, ali i nagrade. I ovoga puta obezbijeđene su majice za vježbače kao i voda, a najsrećniji u nagradnoj igri dobiće i Free training patike.

Veliko interesovanje građana Mostara pokazuje da ćemo i ovoga puta moći da se pohvalimo odličnim rezultatima i da ostvarimo svoju misiju, a to je podizanje nivoa svijesti građana o važnosti i prednostima vježbanja. Sedam fitnes instruktora, DJ,video produkcija, TV ekipe, radio stanice, web portali, blogeri svi oni uključeni su u ovaj projekat.

Ukoliko želite da nam se pridružite i osigurate svoje mjesto o najzabavnijem događaju u regionu prijavite se putem FB stranice "Izađi i treniraj" ili SMS porukom na broj 062/809-221. 16. oktobar, 12h plato ispred Mepas mola.

Pridružite nam se.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi