Mickey Rourke se vratio pobjedom

U meču koji je više bio daleko od ozbiljene borbe

Mickey Rourke se vratio pobjedom

Hollywoodski star Mickey Rourke vratio nakon nakon dvadeset godina u ring pobjedivši u Moskvi duplo mlađeg protivnika Elliotta Seymoura.

Borba je bila daleko od one ozbiljne, prave, runde su bile kraće od tri minute, ali Mickeyu to i nije previše važno. U 62. godini je srušio Seymoura koji je ostao na nogama manje od dvije runde. Vidjelo se da Mickey ima 6t2 godine, ali je bez obzira na to, Seymoura krošeima u tijelo slao dva puta na pod. Nakon drugog borba je bila završena. Ovo je sedam pobjeda u karijeri nekada vrlo dobrog amaterskog boksera koji se povukao iz ringa 1994. godine. To je uradio na savjete doktora. Mickey ostaje u Rusiji gdje bi trebao odraditi još najmanje tri borbe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.