Subotić pronašao novu sredinu

Odbojkaški put nastavlja u Holandiji

Subotić pronašao novu sredinu

D. Vejo

Mladi bh. odbojkaš Igor Subotić od ove sezone branit će boje holandskog Rotterdama.

Nakon završene epizode u francuskom Ason Orange Volleyu, Subotić se otisnuo u novu sredinu kako bi nastavio svoju odbojkašku karijeru. Svoje prve utiske nakon dolaska u istu, ispričao je upravo on.

"Trenutno igram u najboljoj holandskoj ligi. Naporno se trenira, a uslovi su odlični. Do sada, sve je bilo kako treba. Korektnost kako sa moje tako i njihove strane. Vidjet ćemo šta će biti u budućnosti", rekao je za SportSport.ba talentovani odbojkaš, Igor Subotić.

Podsjetimo, Subotić je ponikao u OK Kozara iz Gradiške, da bi nakon toga otišao u beogradsku Crvenu zvezdu zatim novosadsku Vojvodinu, Orange Volley u Francuskoj, a sada je u Holandiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi