Suton: Iz kola u kolo smo sve bolji

Suton: Iz kola u kolo smo sve bolji

M. Maksimović

Derbi 10. kola futsal Premijer lige BiH između Zrinjskog i Tanga pripao je domaćem timu rezultatom 4:1. 

Otvorena utakmica koju je pratio mali broj gledalaca otišla je na stranu domaćina nakon niza promašaja gostiju. Domaći fudbaler Luka Suton zadovoljan je i igrom i rezultatom.

“Bilo je teško jer je Tango kvalitetan i čvrst protivnik. Igrali su otvoreno što je nama išlo na ruku, a na kraju smatram da smo zasluženo ostvarili trijumf. Napredujemo, iz kola u koliko igramo i izgledamo sve bolje, a posebne zasluge za to pripadaju treneru Tomičiću“, rekao je Suton, osvrćući se na meč narednog kola u kojemu će Zrinjski gostovati Seljaku u Livnu.

“Bit će i tamo teško, ali se nadamo najboljem. Favoriti smo i u Livno idemo s ciljem da pobijedimo. Krajnji cilj je osvojiti naslov prvaka“, dodao je Suton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi