Optimizam u taboru Izviđača pred duel sa Krivajom

Konferencija za medije

Optimizam u taboru Izviđača pred duel sa Krivajom

Ženski rukometni klub Izviđač Central osiguranje sutra s početkom u 19:00 igra utakmicu 4. kola Premijer lige protiv Krivaje. 

Povodom toga u prostorijama kluba iz Ljubuškog odražana je konferencija za medije, na kojoj su se ispred Izviđača prisutnim novinarima obratili trener Marija Prusina Bošnjak, kapiten Marija Boras i igračica Andrea Vrdoljak. 

"Krivaja je uvijek bila vrlo nezgodan protivnik. Moramo ih respektovati jer imaju dobru ekipu, ali ako moje cure daju sve od sebe i odigraju kako znaju, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Iz Ljubuškog će vrlo teško neko uzeti bodove. Očekujem pobjedu", kazala je Marija Prusina Bošnjak. 

Optimistična je i Marija Boras. 

"Teško je igrati protiv Krivaje, ali tokom proteklih dana smo se veoma dobro pripremale i vjerujem da ćemo na kraju ostvariti pobjedu", kazala je Marija Boras, s kojom se složila i Andrea Vrdoljak. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Izviđača i Krivaje igra se u srijedu s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi