"Tvrd sam, sutra sam na treningu"

Duško Čelica za SportSport.ba

"Tvrd sam, sutra sam na treningu"

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački prvak, RK Bosna BH Gas, sinoć je u okviru 8. kola Lige prvaka u doista fenomenalnoj rukometnoj predstavi savladao St. Petersburg i tako je ostao u igri za plasman u osminu finala.
Izabranici Irfana Smajlagića sjajno su otvorili utakmicu i u prvom poluvremenu su u svim elementima rukometne igre nadigrali goste iz Rusije.
Međutim, gosti se nisu predavali, te su uspjeli utakmicu učiniti neizvjesnom, no na kraju je ipak slavila bolja momčad.

Nešto lošijem izdanju našeg predstavnika u drugom poluvremenu kumovala je i nesportska igra gostiju, a pred sami kraj najbolji pojedinac utakmice Duško Čelica "nokautiran" je od jednog igrača St. Petersburga, no lijevi bek Studenata osjeća se dobro i kako sam kaže, jedva čeka subotu i duel sa Constantom.

"Dobar sam, a kako i da ne budem. Upravo se nalazim sa porodicom na Jahorini. Malo odmaram i uživam zbog jučerašnje pobjede", rekao je Čelica za SportSport.ba i dodao:

"Tvrd sam ja i ne može me jedan udarac izbaciti iz kolosjeka. Nakon utakmice malo mi se vrtilo u glavi, ali danas sam odlično i sutra sam već na treningu."

"Odigrali smo fenomenalno u prvom poluvremenu, dok smo u drugom malo izgubili glavu, no na kraj usmo nagrađeni za veliku borbu. Što prije moiramo zaboraviti sinoćnju utakmicu i okrenuti se Constanti. Biće teško protiv Rumuna, no mislim da se imamo pravo nadati. Biće nam potrebna velika podrška s tribina i doista očekujem da Skenderija bude ispunjena do posljednjeg mjesta. Mislim da smo to zaslužili", dodao je na kraju razgovora lijevi bek Studenata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.