ŽRK Borac: Stigla Grujić, otišle Knezović i Babić

ŽRK Borac: Stigla Grujić, otišle Knezović i Babić

Adnan Beganović

Rukometašice aktuelnog prvaka naše zemlje, banjalučkog Borca, počele su sa pripremama za narednu sezonu u kojoj će nakon mnogo vremena učestvovati i na evropskoj sceni.

U odnosu na prošlosezonsku ekipu dres Osica u narednoj sezoni neće nositi Bojana Babić, koja je prestala da brani, te Klaudija Knezović, kojoj je istekao ugovor i koja ćev karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

S druge strane dres Borca u narednoj sezoni nosit će srbijanska rukometašica, Zorica Grujić, koja je u redove bh. šampionki i osvajačica Kupa stigla iz niške Naise.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.