Đoković: Murray me greškama vratio u meč

Nakon pobjede u četvrtfinalu Pariza

Đoković: Murray me greškama vratio u meč

Novak Đoković je pobjedom protiv Andy Murraya izborio plasman u polufinale ATP-a u Parizu, a nakon meča istakao je ključni detalj koji je doveo do povjede.

"Nakon prvog seta koji je bio neizvjestan, 'spasila' me njegova dvostruka servis greška u drugom setu kojom mi je omogućio da se vratim u meč. Imao je break prednosti, ali onda sam zaigrao mnogo bolje i slavio sa 6:2", rekao je Đoković.

Novak je Murraya pobijedio sa 2:0, po setovima 7:6 i 6:2, a to je bila njegova sedma pobjeda u osam posljednjih međusobnih duela ova dva tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.