Zbog pet eura srbijanskoj teniserki žele rak

Uvrede na sve strane

Zbog pet eura srbijanskoj teniserki žele rak

Edmir Škorić

Srbijanska teniserka Aleksandra Krunić doživjela je brojne uvrede samo zato što je pobijedila.

Ona je savladala Čehinju Malečkovu u kvalifikacijama za Charlestone. U trećem setu je spasila četiri meč lopte, a na Facebooku su joj se javljali nezadovoljni kladioničari.

"Uništit ću ti život kao što si ti uništila moj. J*bi se, duguješ mi četiri tisuće funti!"; napisao joj je Chris Beardall.

Drugi joj opet kaže da je mafijaška k*rva, a na njenom Facebook profilu bilo je još desetine uvreda.

"Uglavnom su uvrede puno ružnije. Govore mi da umrem od raka, pa je ovo sve zapravo bilo blago. Sve ih teniserke dobivaju jer ih ima puno na društvenim mrežama. Nije važno jesmo li pobijedile ili izgubile, ljudi koji se klade spremni su prijetiti zbog pet izgubljenih eura. Nekada se lijepo nasmijemo na sve, nekad baš i ne", rekla je Aleksandra za B92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti