11

Komentari (11)

Mirza___KA
Ma bjezi pa nema ni Alena Prosta, nema Damon Hilla, ali bitno je da je tu Rosberg ccc
Mirza___KA
a gdje je Dejmon Hill, Gdje je Alen Prost cccc
gordon
po meni nedostaje i Nigel Mansell
DamirS
Kovalainen je u svojoj karijeri ostvario 1 pobjedu i to u Mađarskoj 2008. I tada je trebao biti 3. ali je prvo vodećem Hamiltonu pukla guma a nakon toga Massi se pokvario motor. Znači oni svrstali čovjeka koji je na guz.ove dobio 1 utrku na 8. mjesto a na toj listi nema Laude ili npr. Prosta, koji je u istom timu ravnopravno parirao Senni i osvajao titule protiv njega. Neka mi to neko objasni.
Twista
Ja navijam za Ferarri i grozni su ove godine, ali mi nije jasno kako je Lecler ispred Botasa, bas mi kriteriji nisu jasni. Ali Shumi je tito, one trke sa Hakinenom kada se sjetim...i nikada mi teze nije bilo kada je vodio 40 bodova i Ferarri natjerao Barikela da zakoci na cilju u austriji....
semano1
Slažem se..inace sam.navijac bio Mike Hakkinena I ja kad se sjetim epski duela Mike i Sumija to jeformula bila
user1583752673
Najbolji je 1. Jedan, jedini Ayrton Senna
Ecosport
Kakav je ovo kriterij bio, ne kontam. Al haj dobro.
Ivica_Osim8
Svabe dominatne jedini u mnozini
Ivica_Osim8
Svi su legende al Sumi je sumi
DamirS
Trulli i Kovalainen legende? Uz dužno poštovanje, solidni vozači bili ali legende....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.