Hamilton: Pritisak nikada nije bio veći, ali to me neće zbuniti

Britanski vozač

Hamilton: Pritisak nikada nije bio veći, ali to me neće zbuniti

Britanski vozač Lewis Hamilton poručuje da nikada nije osjećao veći pritisak, ali da ga to neće zbuniti u nastavku sezone. 

Hamilton je nedavnom pobjedom u Njemačkoj ponovo prešao u vodstvo kada je u pitanju generalni plasman vozača, a pred trku u Mađarskoj je poručio da pritisak nikada nije bio veći.

"Pritisak je ogroman, nikada nije bio jači. Zahtjevi od mene i Vettela nikada nisu bili veći, ali to me neće zbuniti, uzbuđen sam", poručio je Hamilton i dodao:

"Ponosan sam na svoj perfekcionizam i time što ne griješim. Naporno radim na svom psihičkom i fizičkom stanju kako ne bih 'pukao' pod pritiskom. Nije mi lako, ali sam sretan zbog trenutne situacije. Najmanja greška nas može skupo koštati, pa je zato pritisak još veći".

Podsjetimo, u ovim trenucima se vozi prvi trening na Hungaroringu pred nedjeljnu trku za Veliku nagradu Mađarske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti