Hamilton: U prosječnoj sam formi
Zanimljivo izlaganje Lewisa Hamiltona

Svjetski prvak imao je zanimljivo izlaganje

Hamilton: U prosječnoj sam formi

E. Dindić

Vozač Mercedesa Lewis Hamilton rekao je da je u prosječnoj formi u dosadašnjem dijelu sezone. 

On je ostvario četiri pobjede u prvih šest utrka ove sezone.

"Prikazao sam prosječnu formu, možda malo iznad toga, ali sveukupno, prilično prosječno u prvih šest utrka. Mislim da sam izvukao najbolje što sam mogao. Mislim da sam se u ovih šest utrka poprilično mučio", rekao je Hamilton.

Njegov bolid još uvijek nije ostvario puni potencijal, te smatra da ekipa koja se brine za taj dio moraće još dosta da uradi po pitanju podešavanja vozila.

"Očekujem da će stvari biti bolje za sve nas. Nadam se, u nekom trenutku, da ću moći da riješim određena pitanja i vratim se u formu koju imam u sebi. Ne mogu da kažem kada će to tačno biti, ali skoncentrisan sam na ispravljanje grešaka." završio je aktuelni šampion.

Hamilton je trenutno prvi u generalnom poretku sa 137 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi