Šokantni snimci Lewisa Hamiltona nakon utrke u Bakuu

Završio je četvrti

Šokantni snimci Lewisa Hamiltona nakon utrke u Bakuu

A. Čaušević

Velika nagrada Azerbejdžana nije bila ni blizu zanimljiva kao neke od ranijih utrka Formule 1 ove sezone. 

Ferrari je doživio pravu katastrofu jer je su i Charles Leclerc i Carlos Sainz morali odustati što je sve iskoristio Red Bulla za dvostruku pobjedu.

Prvi kroz cilj je prošao Max Verstappen koji se učvrstio na prvom mjestu u poretku vozača, dok je drugi bio Sergio Perez.

Do novog podijuma stigao je Mercedesov George Russell, a njegov timski kolega Lewis Hamilton je završio na četvrtom mjestu.

Hamilton je imao pune ruke posla tokom cijele utrke pošto je zabilježio nekoliko preticanja i na kraju je izabran za vozača dana od strane publike.

Nakon što je završio utrku i stigao u boks prilikom izlaska nastao je i pomalo šokantan snimak kako se višestruki prvak svijeta bori sa samim sobom da izađe iz bolida.

Britanac se tokom utrke žalio na bolove u leđima zbog konstatnog podskakivanja bolida, a koliko je situacija bila alarmantna najbolje pokuzuje njegov mukotrpni izlazak iz bolida.

Inače, vozači najbržeg oktanskog cirkusa na svijetu i nemaju previše vremena za predah pošto se već za sedam dana vozi Velika nagrada Kande u Montrealu.

Promo

Top Komentari

Labile
Treba li ste staviti upozorenje za čitatelje koliko su šokantni snimci hahahahah, jel vas stid ss.ba?
5 0
plemic
****ar. znao je prije par godina pričati kalp veliki mihaen nosi pelene za vrijeme utrke.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi