Beckham s utrke Formule 1 objavio najbolju fotografiju koju je svijet sporta ikada vidio

Trenutak za pamćenje u Miamiju

Beckham s utrke Formule 1 objavio najbolju fotografiju koju je svijet sporta ikada vidio

E. Čaušević

U Miamiju je jučer po prvi put u historiji održana utrka Formule 1 na kojoj smo gledali zaista pravi spektakl.

Sjedinjene Američke Države su još jednom pokazale zbog čega su centar svijeta kada je u pitanju šoubiznis jer na jednoj utrci Formule 1 nikada nije bilo toliko poznatih ličnosti.

Međutim, jedna fotografija je obilježila ovu utrku, ali čini se i svijet sporta. Objavio ju je David Beckham na svom Instagram profilu i mnogi su poručili da je ovo najbolja fotografija koju je svijet sporta ikada vidio.

Beckham je sa svojim sinovima pratio jučerašnju utrku i bio je u garaži McLarena, ali je bio samo jedan od poznatih sportista jučer u Miamiju.

Naime, pred početak utrke ispred garaže Mercedesa se skupila prava elita jednih od najboljih sportista svih vremena.

Na fotografiji pored Beckhama pozirali su Michael Jorda, Tom Brady i Lewis Hamilton, a Becks je istu objavio s jednostavnom porukom: "Opis nije potreban".

Top Komentari

realista1982
Znali se koje sponzorusa, sa lijeve strane...?
3 5
E.Car
Izbacite uljeza!!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi