3

Komentari (3)

Melo15
Covjek je bukvalno u svom svijetu i zivi na nacin ”boli me sta komsija misli, zivim svoj zivot onako kako ja hocu”. Uostalom kako bi svi mi trebali.
Salence
@Melo15 Tačno tako!Nikad u životu nije napravio nkom ništa nažao,od prvog dana karijere je primjer u svemu.I nije slučajno odlikovan vitezom Velike Britanije.Kakve komisije u F1,pa u prošloj sezoni su te iste komisije bile poslije svake druge trke na sudu FIA-e.Kredibilitet F1 je jako opao poslije sezone 21-22,ugled sporta i popularnost su opasno narušene.Ne mislim da su im nečije naušnice u kokpitu prva stvar koaj muči F1
C.Banks
Kod nas bi rekli retard ili ljakse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.