Cijela Engleska jutros bruji o čudnom stajlingu Lewisa Hamiltona

U nekom svom svijetu

Cijela Engleska jutros bruji o čudnom stajlingu Lewisa Hamiltona

E. Čaušević

U nedjelju je na rasporedu utrka za Veliku nagradu Velike Britanije.

Već danas će biti održan prvi trening na stazi Silverstone i sigurno je da nas i ovog vikenda čeka dosta uzbuđenja u Formuli 1.

Mnogi se nadaju da će Lewis Hamilton konačno da "proradi" i da dođe do prve pobjede u novoj sezoni jer će voziti na domaćoj stazi.

Hamilton ne krije koliko je motivisan za ovu utrku, a ponovo se našao u centru pažnje javnosti i to zbog svog neobičnog stajlinga.

Vozač Mercedesa sve je iznenadio kada se jučer pojavio na stazi, a o njegovom stajlingu jutros bruji engleska javnost. U ovom slučaju fotografija zaista govori više od hiljadu riječi.

Top Komentari

Melo15
Covjek je bukvalno u svom svijetu i zivi na nacin ”boli me sta komsija misli, zivim svoj zivot onako kako ja hocu”. Uostalom kako bi svi mi trebali.
6 1
C.Banks
Kod nas bi rekli retard ili ljakse
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi