Sezona Formule 1 ulazi u samu završnicu

Massa izabrao svog favorita između Verstappena i Hamiltona

6

Komentari (6)

Kiss
Zato će Hamilton opet uzet 1 mjesto jer holanđanin ne zna ni pričat lijepo a kamoli biti prvi
Salence
Ni vožnje,ni izjave mu nisu bile od važnosti ni dok je vozio kao drugi vozač u ferrariju.Nikad nije bio relevantan,nebitan lik.Bilo bi ljepše čuti komentar Ross Browna,Prosta,Villeneuvea,Bergera.Kud izvukošte Massu.....
izvoristine
Najbolji vozac za ovu godinu Verstappen. Najbolji motor Mercedes. Treba cudo da se desi da Verstappen bude sampion. Mercedes to nece dozvoliti nikako.
celikze
Samo me interesuje po cemu je on najbolji vozac a motor Mercedes.Ove sezone Red Bull ima bolji bolid a Mercedes ima Hamiltona.Posljednje 2/3utrke Mercedes se malo popravio.Hamiltonu umanjivati znacaj to je van svake pameti.Citaj malo sta pisu pravi experti za Hamiltona.
izvoristine
Kaze Hamilton da mnogo podrzava homoseksualce i da ce ponovo nositi sarenu kapu kao podrsku njima a protiv onih koji ih ne vole. Kaze do kraja sezone je nece mijenjat a mozda i do kraja karijere.
Salence
Hamilton ne podržava mnogo homoseksualce,nego pravo svakog čovjeka na različitost.I ako mu to gledaš kao na još jedan plus,složit ćemo se.Kao i uvjek lijepo odgojen u kući,i u svemu primjer na stazi i van nje.Siguran sam da će on bilo kakvu kapu nositi isključivo za nekog i nipošto protiv nekoga.Nikad to ne bi izjavio.Valja izbjegavati negativne izjave.Nikog na svijetu nije briga za ono šta se nama ne sviđa,polazim od sebe,neravno.Pusti to...ako nešto voliš ok,ako ne,sve dotle dok ti to ne čini neku vrstu štete-pusti u miru.Ne volim paradajz,ne volim kineze,ne volim tenis,ne volim...kog briga.......celikze je lijepo naveo da je debeo komad sezone RB imao jači bolid,što je istina.A ono šta je Lewis izvukao iz svog bolida dosad je umjetnost,i u kategorji je čuda.Možda samo uporediti njegov i Botasov učinak.A opet mogu razumjeti da neko razmišlja tako da ne da voli nekog nego da ga mrzi i na osnovu toga ima mišljenje.I to je ok.Samo ne izgrađuje čovjeka i ne vodi nikud.Učinak,učinak,rezultat...ne to je li ima zgodnu frizuru ili mu je tata pekar i malo je crn ili kinez ili ne voli i ne pjeni na cajke i pornografiju kao ti.Drago obrazovanje,i dragi kućni odgoj.Znam,znam...dosadno zvuči...Lakše je lupetati nego se opskrbiti znanjem.To je tako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.