49

Komentari (49)

izvoristine
Kaze Ham nije mu donijela srecu niti prvu poziciju depre sarena kapa. Kad je bilo najvaznije sreca mu okrenula ledja. Svi mu rekli da mu je to smece od kape a on po svome. Eto sad nek se uvjeri kakvu srecu *****luk donosi.
IvanKing
Izgleda da će Maxu uzeti titulu jer je bio ispred Hamiltona u Safety Car fazi znaci 5 sekundi penalizacije kako javlja F1 TV!!!
kurjak
@IvanKing Ne znam za taj detalj, ali ovo što je danas pokazao Hamilton za mene je osmi put osvoji titulu.
celikze
Prerano se raduju Mercedes je ulozio protest jer prilikom voznje naseg Safeta nisu ispostovana pravila.Tako da jos nije odluceno.
BosWien
Ti si Konjina obična idiote seljački! (izvinjavam se Konjima)
DamirS
Max je brz vozač i gledajući cijelu sezonu ne možemo reći da je nezasluženo prvak ali danas nije zaslužio pobjedu nego ju je dobio na poklon.
mrki_ba
Ovo je najbolji komentar do sad :)
celikze
Dzaba mu sve Hamilton im je pokazao kulturu pravi sportista.Bez jedne jedine rijeci prisao cestitao a ne kao ovi smradovi pokupe se sa podijuma.Ovo nije po pravilima al hajde neka im bude.
KB9
Odo ovog je samo veca namjestaljka Ballon d'Or ;)
user1607499935
Dosta je se Ballon dor namjestao vise i ronaldu
KB9
Pa mogu ti reci da i jest...stvarno CR7 nit je stao osvojio nit je dao puno golova...stvarno stimaljka ?
C.Banks
Sedam sezona uspavane ljepotice Hamiltona je napokon završeno. Gledano iz našeg ugla koji volimo ovaj sport dočekaš nedjelju i adrenalin do početka utrke a cim pocne mercedes razguli 20 sekundi za deset krugova i uspavaju svakog ljubitelja ovog sporta. Preneš se kasnije prestigli sve za citav krug osim redbula i još ponekog. Sedam najgorih godina u historiji ovog sporta i
Asmir123
Što ne ode u neki lošiji bolid Hamilton, pa da ga vidim bi li bio u top pet?
Uranija
Ono kao da si Schumacheru rekao dok je osvajao titule da napusti Ferrari i ode u Sauber Petronas pa da tamo osvaja i bude u top 5.hahahahahaha nemoj ti pratiti ovaj sport
E.Car
@Uranija očigledno nisi gledao formulu kad je Šumaher osvajajo titule. Kad je osvaja titule sa Benetonom bilo je u rangu Hassa i Mercedes danas.
Uranija
@E.Car cccc jbm mu miša malog zatucanog, pa i Vettel je sa Redbulom osvaja i šta sad, to sa Benettonom je bio trenutak kad Mercedes nije imao svoj tim nego su McLarenu isporučivali motore a Ferrari bio sa Bergerom i Alezijem prosjek i ništa više. Ipak je Schumacher rušio sve rekorde sa Ferrarijem kad su italijani pojačali budžet i napravili super bolid baš kao što je Mercedes napravio ovaj u zadnjih nekoliko godina. Jako si tvrdoglav, ustvari ja vjerujem i hoću da vjerujem da si “sam tvrdoglav” i čvrsto se nadam da ta tvoja “tvrdoglavost” nije nešto drugo, nedaj Bože!
E.Car
@Uranija nisam ja tvrdoglav nego ovaj sport pratim 30 godina i dobro sam upoznat. Šumahera nije dobio nepobjedivi bolid u Ferariju nego je došao u prosječnu momčad i 4 sezone ga razvijali dok nisu napravili vrhunski i tek tada je počeo sa osvajanjem titula. A titule sa Benetono Fordom su takođe historijske pogotovo jer je bio najmlađi šampion koji je obranio titulu sa prosječnom ekipom. Ako je moje poznavanje ovog sporta tvrdoglavost onda potpisujem. Hamilton je došao u najjaču ekipu i osvaja titule e to nije isto kao što je Šumi radio.
C.Banks
Haha koja ljepota od završnice, agresivnost, brzina, hrabrost ali svaka čast i Hamiltonu ima i on malo muda da su kolik u crva. Koliko je mercedes jak jači od RB to se vidilo i u zadnjem krugu ali pobijedio je hrabriji jači brži žešći opasniji lik. Well done Max
Uranija
Misliš sretniji, jer sa gumama starim preko 40 krugova ne bi se niko odbranio. Sreća je danas odlučila prvaka, oba vozača su top ali sreća je odradila veliki posao.
Babuka1
Pa sto ih nije mijenjao?
C.Banks
Realno svak je ocekivao i Hamiltona u boksu i da ce bit borbe u istim uslovima. Ali mercedes je tolik jaka mašina da bi na felgama bio brži od nekih bolida. Jes vidio koji gas kad je Hamilton uzvracao Maksu ali ovaj mangup hrabar ne da mu
izvoristine
Uranija jest sreca. Ali MB se zafrko u procjeni- menjazi guma. Sad ne znam Ko je kriv za to? Vozac ili dirigenti?
Slobodas
Potpuno nezasluženo , FIA je Verstapenu navukla pobjedu ! Hamilton jedini pravi šampion
foux87
Dečko na kojim si drogama?
Slobodas
Na mami sam ti ;)
MUFCDOGROBA
Madjarska i Silverstone poselami kuci
user1607499935
+ maxa nisu kaznili u brazilu kada je izgurao hamiltona
Kodex
Koja namestaljka baš uzbudljivo ovaj se kreten Latifaga namjerno zabio u ogradu da napravi cirkus
Hrusta98
Mad Max world champion F1 RedBull daje ti krila
DamirS
Kako nižerazredni vozači svojim udesima mogu odlučiti utrku!
user1607499935
FIA je na kraju birala kome će pokloniti titulu, Mercu ili Red Bullu, i izabrali su Red Bull.
Asmir123
Takoo je majstore, nek si ovoga ****o britanca ?
IvanKing
Izgleda da neće biti ništa od toga,Max dobiva penalziaciju javlja F1 TV , zbog pretjecanja Hamiltona i Safet Car fazi!!!!
kurjak
Treba zabraniti onim retardiranim što se zabiju u ogradu da voze.Lewis je izmislio vožnju za sve njih. Vratiće mu se ovo kad tad.
ubnt
Hebem mater horneru masiju verstapenu i svim navijacima red bula . Vecinom su to debili i krkani .
user1625662227
Po komentaru se vidi ko je debil i krkan.
klasična šnjokačka priča,kad izgubi nije do njega nego do motora,za**** nas sudija i te priče.To što su danas vozači f1 pichke pa se na svako agresivno preticanje žale i plaču je drugi par cipela
Mevliino
Drama za infarkta. Bravoo Maxx. Apolutno zasluzenoo!
kurjak
@Mevliino Pravo si objektivan.Allah te nagradio.
C.Banks
Tako je babuka
E.Car
Hahahahahaha pravda je zadovoljena!!!!
C.Banks
Haha tako je care
TL14
Bahahahhaha plačite...hahahhaha
azz33333
Sta je ovo ljudi? Ludnica!!
amer8
Koja krađa u zadnjem krugu Bože sačuvaj
Mevliino
Hahahahahah jest bila u prvom kruguuuu
amer8
Kakva, Verstapen insistirao kontakt i istjerao Lewisa sa staze. LH44 Goat
Mevliino
Nikad nece biti brend kao Sumaher realno
amer8
7 titula, kakav Sumaher rođeni, iduće sezone ide osma
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.