8

Komentari (8)

celikze
Nisam ga volio jer je vozio protiv meni drage ekipe.To nije znak da sam mu zelio nesto lose.Samo sam zelio da moji pobijede.Kao covjeku svaka cast pomagao je djeci Sarajeva kada to niko drugi nije.Pokazao svoju velicinu i zasluzio je ovo.Sportsko rivalstvo na jednu stranu a ljudskost na drugu.Brz oporavak majstore.Hahahhh poslije je vozio za moju ekipu i udario joj temelje za slavu.
Kladionicar_iz_mira
To su murali koje zelimo da vidimo, a ne oni koje crtaju napacene bolesne glave. Sarajevo je jedno!!!
Ajax11
Mogla je slika i bez ove ruzne dizalice
Geneve
Svaka čast, lijepo.
Kugla
Sta ima tu lijepo bolan nisu mu u Njemackoj pravili ali zato kod nas jesu. Zanima me dali ima jedan Bosanac koji je zasluzio nesto slicno
miki30
U Banja Luci sutra mural Ratka, u Sirokom Brijegu Pravljaka. E tu je razlika izmedju nas i njih!
Miko05
Neko Šumija, a neko sratka. U tome je razlika između Sa i Bg
Malmi_Suomi
Misliš " oni " presuđene ratne zločince na DOŽIVOTNU ROBIJU " crtaju ". Daaaaa to su ti i lijevo i desno i velika razlika između država. VELIKA!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.