7

Komentari (7)

Salence
no,evo ga,rekoh prije 5-6 dana.....rusi isključeni iz svih civilizacijskih tokova,pa tako i iz svih sportskih udruženja širom svijeta.Neko mi onda lupio minus...nek taj isti sebe i sebi slične lupi prstom po čelu.Da ne bude prepolitički(vrnemo se na F1)......sljedeće je otkaz Mazepinu,pa onda otkaz svim F1 investitorima koji su iz ili povezani s rusijom(rusija će se narednih 300 godina pisati malim slovom,ili se neće pisati)
Salence
Dodatak:Rusija više nikad neće dobiti trku od F1,raskinut ugovor i za Sochi i St. petersburg
DamirS
Sve je upravu što je rekao ali osim Rusije imamo i Amere koji svako malo okupiraju neku zemlju i pobiju na hiljade civila a niko ne dovodi u pitanje njihove "demoktratske" ratove.
King_Kenny
...tako se govori,bravo!!!
user1643891161
Tako svi trebaju da urade,bas je ludak na vlasti i jedan veliki kteten i necovjek
Salence
Neko je morao reagovati prvi,trka i svi ostali sportski događaji u Rusiji će ionako biti odgođeni.Vettel,svaka čast!
snupi
Svaka cast ljudino.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.