Timo Werner "propao u zemlju" kada je čuo kako ga je novinarka predstavila

Gledao utrku za Veliku nagradu Austrije

Timo Werner "propao u zemlju" kada je čuo kako ga je novinarka predstavila

E. Čaušević

Danas je održana druga uzastopna utrka za Veliku nagradu Austrije na kojoj je ponovo slavio Max Verstappen.

Verstappen je pobijedio prije sedam dana na ovoj stazi, a to je uradio i ovaj put i to dosta dominantnije. Iza sebe je ostavio Bottasa i Norrisa, dok je Lewis Hamilton zauzeo tek četvrto mjesto.

Tribine na Red Bull Ringu su bile ispunjene do posljednjeg mjesta, a Verstappen je imao zaista fantastičnu podršku nizozemskih navijača.

Na ovoj utrci bilo je mnogo poznatih lica, a među njima bio je i fudbaler Chelseaja, Timo Werner, koji se trenutno nalazi na odmoru.

Werner je do prije nekoliko dana igrao s Njemačkom na Evropskom prvenstvu, ali nakon što su ispali u osmini finala konačno je dobio zasluženi odmor nakon duge sezone.

Nijemac je iskoristio priliku da danas prati utrku Formule 1, te je bio gost na Red Bull Ringu.

Novinarka Sky Sportsa je odlučila da uzme izjavu od Wernera pred ovu utrku, ali očito da nije bila baš upoznata o kome se radi jer ga je predstavila kao golmana.

Naime, prilikom predstavljanja ona je izjavila: "S nama je Timo Werner, golman Chelseaja i reprezentacije Njemačke. Kako si".

Werner je bio zbunjen i pored maske vidjelo se da se zacrvenio, a navijači na tribinama su shvatili kakvu grešku je napravila ova novinarka. Ovaj video je očekivano za kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama.

[twitter]https://twitter.com/DidWernerMiss/status/1411667289317982210[/twitter]

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Sto bi on propao u zemlju sto je neko primljen zbog dupeta i sisa a veze nema o poslu koji radi???
5 0
sportskenovosti
Tuka
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi