Adnan Redžović uzeo zlato na SP, pa brutalno prozvao Edina Puhala

Zanimljiva objava

Adnan Redžović uzeo zlato na SP, pa brutalno prozvao Edina Puhala

Midhat Šljivak

Adnan Redžović postao je prvak svijeta u kickboxingu. On je u konkurenciji amatera na Svjetskom prvenstvu u Portugalu pomeo konkurenciju, a zatim je iskoristio priliku da ponovo prozove Edina Puhala s kojim je nedavno imao fizički obračun u Sarajevu.

Adnan Redžović novi je svjetski prvak u kickboxingu. 46-godišnjak je uzeo zlato u konkurenciji veterana pobjedom nad austrijskim borcem Davidom Dvornikovichem.

Nakon što je došao do zlata Redžović je iskoristio priliku i na društvenim mrežama je prozvao boksera Edina Puhala s kojim je nedavno imao fizički sukob u Sarajevu.

"Ovako izgleda šampion svijeta kad ne namješta mečeve. Volim te Bosno", poručio je Redžović i jasno je da se ova poruka odnosila na Puhala.

Ovako izgleda sampion svijeta kad ne namjesta meceve🇧🇦🇧🇦volim te Bosno

Posted by Adnan Redzovic on Thursday, November 23, 2023
Oglasi

Sukob između njega i momka pod nadimkom Iron Puki nastao je upravo zbog prozivki Redžovića da je Puhalo kupovao mečeve i da su njegove borbe smiješne i naštimane.

Nakon brojnih sukoba na društvenim mrežama i silnih prozivki nedavno je u Sarajevu došlo i do fizičkog obračuna u kojem je Puhalo izvukao deblji kraj i prošao je s teškim tjelesnim povredama.

Redžović je zbog svega završio u policiji, ali je brzo pušten, te je bez ikakvih problema odletio u Portugal odakle donosi zlatnu medalju.

Podsjetimo, Adnan Redžović je pored bogate kickboxing karijere imao i zapaženu karijeru u boksu gdje je na omjeru od 23 pobjede i osam poraza.

Iron Puki: Karijera mi je čista

Edin Puhalo je u proteklim mjesecima izložen brojnim prozivkama bh. boraca. Po mišljenju mnogih on je običan prevarant.

Oglasi

Iron Puki se zbog toga i oglašavao. Tvrdi da su svi oni ljubomorni na njegove uspjehe.

"Moja karijera je čista kao suza i nikada u životu nisam zaradio marku na nedozvoljen način. Sve sam morao od nule napraviti i to svi dobro znaju."

"Što se tiče kolega koji me prozivaju, mogu samo reći da su imali prilike napraviti slične uspjehe u karijerama, ali im to nije uspjelo", riječi su Puhala.

Iron Puki je u karijeri odradio 25 borbi i na omjeru je od 23 pobjede i dva poraza.

Top Komentari

Ss.ba
A ja mislio da je Poljo prekuco box :) dok se nije pojavio ovaj Puhalo. Lik se nikad nije smio boriti na drzavnom prvenstvu. A kaze da je neki europski sampion. Sramota za drzavu,entitet,kanton,opcinu koja sponzorise ovu prevaru.
3 0
user1675926959
Redžović je ljudsko smeće i otpad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi