Iron Puki tvrdi da ga je Redžović udario s leđa u holu Općine Centar, završio u bolnici

Iron Puki tvrdi da ga je Redžović udario s leđa u holu Općine Centar, završio u bolnici

Edmir Škorić

U zgradi Općine Centaru Sarajevu danas se odvijala velika drama pošto je došlo do fizičkog obračuna između Edina Puhala, alijas Iron Pukija, te bivšeg boksera Adnana Redžovića, saznaje portal Klix.ba.

Prema saznanjima tog portala, Puki je nakon incidenta završio na Kliničkom urgentnom centru gdje mu se pružila adekvatna ljekarska pomoć, te je u izjavi pojasnio šta se dogodilo.

"Stigao sam na potpisivanje ugovora kojim se novčano nagrađuju uspješni sportisti. Nakon toga sam krenuo napustiti zgradu Općine Centar i tada sam u holu prošao pored Redžovića. On me tada udario kukavički s leđa i nanio mi teške tjelesne povrede. Pao sam na pod, a onda je on pobjegao", rekao je Puki za Klix.

On je dodao da je ovo "sramota za bh. sport".

"Sramota za Redžovića, za bh. boks i sport. Ići ćemo na sud zbog ovoga", poručio je Puki.

Za ovaj događaj je obaviještena i Policijska uprava Centar od uposlenika Općine. Redžović je pak demantovao da je došlo do fizičkog obračuna između njega i Pukija.

"Ukoliko je to istina, onda neka me prijavi policiji", rekao je Redžović Klixu.

Još od ranije postoji animozitet između dva boksera, pošto je Redžović putem društvenih mreža osporavao bokserske uspjehe kolege.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Berki
Kakav bokser p.... obična Redzovic
0 1
user1676286668
Ako te ovako s ledja opuco sta bi ti uradio da te doceko licem u lice...iskreno ovo nije sa ledja udarac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi