Ante Delija digao Arenu na noge, Erslan nokautirao protivnika

Ante Delija digao Arenu na noge, Erslan nokautirao protivnika

Edmir Škorić

Održano je nekoliko borbi u zagrebačkoj Areni u sklopu KSW predstave.

Poljski KSW je pripremio 10 borbi i okršaja hrvatskih i regionalnih MMA boraca.

Ivan Erslan je pobijedio Darwina Rodrigueza tehničkim nokautom u prvoj rundi i ta je borba bila ona koja je podigla Arenu na noge, uz dužno poštovanje borcima koji su ranije odradili svoje mečeve.

"Hvala Zagreb, ovo je bilo ludilo. Moram priznati da sam čak loše otvorio borbu i primio par nepotrebnih udaraca, ali kad nanjušim krv gotovo je. Ipak sam odradio sve do kraja kako treba. Tu mi je djevojka, tu mi je brat, tu mi je otac. Hvala svima koji su došli i podržali me. Poluteška kategorije postaje zanimljiva. Napadamo uskoro vrh. Dajte mi vremena, ali do pojasa ću doći!", rekao je oduševljeni Ivan nakon pobjede.

Roman Szymanski je savršenom taktikom pobijedio Crnogorca Miloša Jančića, dok ej Ivicu Truščeka pobijedio Poljak Krystain Kaszubowski odlukom sudija.

Cezary Kesik je gušenjem natjerao Aleksandra Ilića na predaju u drugoj rundi, a hrvatski borac Ante Delija također je ostvario pobjedu.

On je uz taktove Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj izašao u ring, a njegov rival bio je Oli Thompson. Već udrugoj rundi je udarcima u glavu srušio Thompsona na pod, sudija je morao da uleti između njih. Inače, Thompson je nastupio umjesto bh. borca Denisa Stojnića.

Glavna borba ove večeri rezervirana je za teškaše Erka Juna i Mariusza Pudzianowskog, a s nestrpljenjem se čeka i borba "Psihopate" Vase Bakočeviča kao i hrvatskog borca Antuna Račića.

Top Komentari

seyi7
Šupci hrvatski zaledili sliku za gledaoce u BIH.
12 1
mile90
Na hometv bilo na rtl2 tako da hrvatima mozes polizat supak
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi