A mogao je u ludi provod: Svjetska zvijezda subotu navečer provela dijeleći novac djeci iz naselja

Nedavno je zaradio 15 miliona

A mogao je u ludi provod: Svjetska zvijezda subotu navečer provela dijeleći novac djeci iz naselja

A. Čaušević

Neki sportisti jednostavno ne zaboravljaju odakle dolaze.

Subotom večer bogate svjetske zvijezde obično izlaze i uživaju u ludim provodima, što se ne može reći za čovjeka koji je prije mjesec zaradio ogroman novac

Anthony Joshua je u subotu navečer pokazao svoju poniznu stranu tako što je djeci iz naselja podijelio ogromne količine novčanica od 20 funti.

Joshua i dalje živi u sjevernom Londonu, ali se sada vratio u naseljde Meriden Estate kako bi obradovao dječake i djevojčice kojim je potreban novac.

Anthony Joshua hands out wads of cash to children at his local estate

Internetom je počelo kružiti nekoliko videa na kojim se može vidjeti kako sa kapuljačom preko glave poput modernog Robina Hooda čuveni bokser dijeli novac djeci.

Oglasi

Na jednom od snimaka se može vidjeti kako je član Joshuinog tima jednom od dječaka uručio i električni romobil te je jasno da bokser nije štedio.

Bivši dvostruki šampion svijeta je u augustu izgubio od Olesandar Usyka, ali bez obzira na poraz od Ukrajinca zaradio je čak 15 miliona funti.

Inače, ovom 32-godišnjaku je Tyson Fury odredio rok do ponedjeljka da se odluči da li je spreman uči u ring sa Kraljem Cigana, ali još uvijek nema naznaka da će se najveća borba u historiji britanskog sporta uopšte održati.

Joshuino bogatstvo se procjenjuje na 80 miliona dolara, a na 27 profesionalnih borbi uspio je zaraditi oko 120 miliona dolara. Godišnje od sponzora zaradi 11 miliona dolara.

Do sada u karijeri ima učinako od 24 pobjede od kojih su 22 stigle nokautom te tri poraza posljednji je doživio od Oleksandra Usyka.

Top Komentari

denimen9
"A mogao je u ludi provod" - Čauš konta ono znaš subota je, ode se razvalit pa ću u nedjelju copy paste lagano content making.
4 0
SarajFK
Kakva bolan svijetska zvijezda?? Ko je ovaj, nikad cuo za njega!! Uopste ga nema na transfermarktu!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi