15

Komentari (15)

user1653751078
Lik bi zavrsiijo beter losije od megregora
BHparola
Puno su tako govorili ali onda kad borba pocne uvijek se drugo vidi, ali razumijem ih, nisu u tom trenutku u oktagonu s njim
denimen9
Normalno da čečensko govedo nebi izdržalo.
PatriotaBiH
hake
@denimen9 ljakse Khabib je Dagestanac sirovino jedna. Glyp si ko qrac.
denimen9
Sve sami agresori, fuj
denimen9 Govedo si ti, prije svega i ne znas ni odakle je Khabib, Khabib nije Cherchen, Khabib je iz Dagestana, Dagestan je dio Rusije, on je Dagestanac.
denimen9
jao debila, nikad za trash talk nisu čuli.. a prate nešto oni, u tome su, bicepsi i to. :p
MirzACM
Nije on čečen druze ??
denimen9
Ne mora ni biti, ako sam mu ja rekao da jeste, onda što se mene tiče jeste. Dakle Khabib je rus klasični krvoločni. Šta je? Šta hoš?
hake
@denimen9 evo ja hoću da ti yebem mater jer sam klasični MILFo****ch. Hoćeš li joj prenijeti moju poruku sa pitanjem pa neka mi odgovori? Usput dok bi je guzio pitao bih je kako te okoti tako glypa.
denimen9
Seljačine i prostaci, stanite u red za šamaranje i vi i khabib krvoločni.
user1653751078
Nemoj se brukatu brate ako ga nevolus to je tvoje pravo Ne citaj vjesti o khabiba bolje ignorisati nego brukati pises Znas ljubomora i mrznja je bolest nedaj vakvi stvari da te vode jer nikada neces stasati Kao sta vidim hoces gi zameniti King_kenny i klicko
davide.azzurri
Jos jedan levat u nizu zeljan paznje
Mostarac94
I ja kazem sad da bi mogo Peletu kroz noge provuc a on meni ne
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.