20

Komentari (20)

meinkampf
Odkad Valjevac govori reka?
meinkampf
To su pravi muslimani a ne vi u Bosni pokršteni Srbi!
Zulfikar
Ummet ima mnogo vece velikane iz povijesti ali i sadasnjosti da se pise o njima a ne o nekom putinovom keru Kadirovu i o nekim likovima koji se javno polugoli u kavezu udaraju za pare i to pred pijanom i drogiranom ruljom u prisustvu polugolih promiskuitivnih plasticnih spodoba.
Mele
Ko god da podrzava ovog teroristu, nikad srece nemao. Bio sportista, zvijezda ili bilo sta drugo.Covjek je zlo svog naroda, Checeni , obicni, ga mrze, ali ga cuva 30 000 Putkinih placenika, diktatura je uvedena. zato se i sepuri hebeni bradonja , predsjednik.
emanuelmacron
nabijem na***** sve ove ulicare,koji se prestavljaju kao muslimani,dok monstrumi ubijaju ,otimaju,siluju u ime,patriotizma bolesnih bogatasa,kao sto je Putin,njihov idol ,meni ste nasli prodavat muda pod bubrege,ja sam Bosnu prezivio, potkupljivi kriminalac jos ko fol musliman,****m svakok ovakog muslimana kao sto su ova trojica zato i nemaju drzave ko ni mi.
denimen9
Khabib i ova spodoba su fašisti. Connor je ako ništa, bar čovjek. A ova dvojica su krvoločni fašisti koji koriste Islam kao paravan i za to ce odgovarati na onome svijetu.
Śmeker007
To jeste definitivno tako, mnogi to ne zele da cuju al je to tako..
volta
Sjećam se ko jučer da ste svi navijali za Kabiba zato što je musliman i govorili nas Habib sad odjednom svi protiv njega,ml mada to njemu ništa ne znači da li neki Bosnjo tamo njega podrzaje ili ne
NKZ1922
Khabib za razliku od Chimaeva ne podrzava Kadyrov rezim
Mad_max
Uredu, slažem se da je Cimaev poremećen lik, kao i Kadirov. Ali de mi pojasni kako je Khabib fašista? Retardu jedan glupi, zacero ti Konor, ti si izgleda srboslaven, cim ti muslimani poput Khabiba smetaju. Postoji mogućnost Denise i da si rvat, srbin po nekim objava ma na društvenim mrežama, smiri malo, bilo bi ti pametnije ;)
isko87
Tacno tako i opisano sve kako treba
denimen9
@Mad_max ja sam nebitan. Samo jos jedan lik na internetu. Khabib je prevarant i hajte obojica na šake. ;)
Manager
Habib nema veze sa Kadirovim, nisu čak ni istog etniciteta.
hake
@denimen9 de retarde objasni kako Khabib podržava i na koji način Kadirova? Jesi li baš toliko gluuup ko qrac ili si rodbine sa Sašom Matićem pa ne vidiš da se od samog početka rata u Ukrajini Khabib niti bilo ko iz njegove blizine i neki njegov borac kojeg trenutno trenira NIJE OGLASIO NIKAKVIM OBJAVAMA U VEZI PODRŠKE BILO KOME U RATU! Retarde jedan Khabib je oličenje čovjeka i ti ga porediš sa Irskim smećem!
denimen9
Zato što kod "irskog smeća" imaš sve crno na bijelo. Baš kao ja, kaže šta misli. Rusija je agresor i to nikada nećeš čuti od Khabiba. Sve je to show, a vjera ne ide uz show, vjera je individualno stanje mira.
hake
@denimen9 tupko jedan, ne može Khabib stati na stranu agresora sve i da hoće. Vjera mu ne dozvoljava to, a on je veliki vjernik. Tupane glupi.
denimen9
E moj hake kako si ti naivan. Zbog tebe i takvih nam i jeste ovako u drzavi.
hake
@denimen9 zbog tebe i takvih piše na ambalažama piše kako se proizvod koristi.
denimen9
A što me uvrijedi ccc
Valjevac
Treba ti neko objasnit šta ti je reka, kad budeš razumio - shvaticeš....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.