McGregor poželio, Dijamant pristao: "Volio bih mu začepiti usta zauvijek, ali taj neće prestati"
. (AP Photo/John Locher)

Poirier spreman za Conora

McGregor poželio, Dijamant pristao: "Volio bih mu začepiti usta zauvijek, ali taj neće prestati"

Midhat Šljivak

Conor McGregor nikako ne može da se pomiri s porazima od Dustina Poiriera, pa je javno izrazio želju da se po četvrti put nađu u oktagonu i da konačno riješe račune.

Dustin Poirier posljednji je čovjek s kojim se borio Conor McGregor. Irac je prvo nokautiran u januaru 2021. godine u Abu Dhabiju, a zatim mu je šest mjeseci kasnije u Las Vegasu pukla noga, pa je i ovu borbu izgubio tehničkim nokautom.

The Notorious ima pobjedu nad Poirierom iz 2014. godine. Smatra da zbog loma noge pobjeda u trećem obračunu ne bi trebala pripasti 'Dijamantu' i javno je na društvenim mrežama zatražio novi meč.

Američki borac je spreman prihvatiti poziv kontroverznog Irca. Ne vidi svrhu, ali rado bi mu začepio usta.

"Vjerovatno bih pristao da mu začepim gubicu jednom zauvijek. Ali i ako mu ponovo isprašim dupe on će i dalje brbljati. Vidjet ćemo. Ne znam šta se dešava s njegovom borbom protiv Chandlera. Ne vidim svrhu, ali pristao bih", rekao je Poirier.

Oglasi

U meču iz januara 2021. godine Conor se prema Dustinu ponašao izuzetno prijatno. Sve je bilo prijateljski, ali već pred naredni obračun su počele uvrede, posebno prema gospođi Poirier.

Conor McGregor još od te noći najavljuje veliki povratak. Prošlo je dvije i po godine i još uvijek se priča o tome, a kao potencijalni protivnik najavljivao se Michael Chandler.

Ipak, još uvijek ništa nije zvanično i neće biti nikakvo iznenađenje ako na kraju Irac dobije što poželi i odradi još jedan meč s Poirierom.

The Notorious je u MMA karijeri odradio ukupno 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza. S druge strane 'Dijamant' Poirier je na omjeru od 29 pobjeda, šest poraza i jednog no contest meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi