6

Komentari (6)

user1646841006
Ajd šta kenjate, uopće nije bahat i nije bezobrazan bio prema čovjeku. Snimao je kako se inhalira i pije tablete. Vama kad se netko ne sviđa nađete biko koji način da ga ocrnite. Sere mi se od vaših članaka i pojedinih novinara.
NKZ1922
Kad u zivotu spadnes toliko nisko da radis kao batler jednom olicenju psihickog poremecaja kakav je McGregor, i ne zasluzujes bolji tretman. Zao mi je, al je tako
Bhf
Kao prvo svaki posao koji se radi casno i posteno nemora da znaci da si spao na neki nizak nivo.Mora neko i to raditi isto kao i cistiti toalete na javnim mjestima j isto kao raditi u prouzvidnji.Svaki posao ima svoju tezeinu i vrijednost a to sto nekulturni narod dolazi to je normalna stvar,mada mozda bi mu ja licno je nabio u grlo pa nek dobijem batine i otkaz.
NKZ1922
@Bhf To stoji. Ali svi znaju ko je McGregor. Ne bih bio sluga takvom liku, kad bih crko od gladi. Cisto sumnjam da je ovaj pristao da bude batler jer nema sta drugo raditi, nego vjerovatno mu ovaj daje masne pare, a ovaj ce radije biti nekome krpa za brisanje poda, nego radit casan posao za manje para
vedin
Nije vam dovoljno što ste članak počeli sa jednim idiotom pa ste morali dodati i drugog.
*p!p!t@*
Zato kad ga jači pritisne plače kao prava pichka što ustvari i jeste...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti