Conor McGregor u ring doveo momka s ulice, fanovi bijesni zbog svega što su vidjeli
Irac prebio protivnika s ulice

Conor McGregor u ring doveo momka s ulice, fanovi bijesni zbog svega što su vidjeli

Midhat Šljivak

Conor McGregor nekada je bio izuzetno poštovano ime u svijetu mješovitih borilačkih vještina, ali je svojim ponašanjem uspio izgubiti ogroman broj fanova. Irac kao da silno želi pasti što je niže moguće, pa svakodnevno napravi neku glupost koja ga košta. Sada je na sparing doveo momka s ulice i prebio ga je.

Conor McGregor je još uvijek velika borilačka zvijezda iako je su njegovi nastupi u kavezu davna prošlost. Slavni Irac najavljuje veliki povratak, ali on nikako da se dogodi.

The Notorious svakodnevno objavljuje snimke kako žestoko trenira. Nedavno je najavio i borbu s Michaelom Chandlerom za juni, ali UFC još uvijek nije odredio termin.

I dok čeka šta će se desiti s nastavkom njegove MMA karijere, Conor se poigrava sa slabašnim sparing partnerima i rijetko ko mu uopšte može uzvratiti udarac.

Ipak, ono što je napravio prije nekoliko dana je veoma nepopularno. Doveo je momka s ulice, navodno je riječ o uličnom borcu koji i odradio je sparing s njim.

Oglasi

Naravno, momak nije imao previše šanse. Pokušao je pružiti otpor, no na kraju je završio pretučen u stilu kakvom to samo Conor McGregor zna napraviti.

Mnogi su razočarani snimkom koji je objavio. Dosta je onih koji smatraju da Notorious pretjeruje u maltretiranju slabijih od sebe i da bi konačno trebao naći nekog ravnog sebi.

S druge strane drugi vide ovo kao pripremu za neki novi nastup u boksu. Izazivao je Conor mnoge, čak i čuvenog Canela Alvareza iako je realnost da on ne bi imao previše šanse protiv jednog od najboljeg boksera svijeta.

On međutim smatra kako je dovoljno sposoban da napravi iznenađenje. Ima dosta samouvjerenosti iako nema nikakvog povoda za to.

Podsjetimo, Conor McGregor je posljednji MMA meč odradio prije tri godine kada je poražen od Dustina Poiriera i u karijeri je na omjeru od 22-6. U boksu ima jedan odrađeni meč gdje ga se lagano riješio legendarni Floyd Mayweather.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti