Cristiano je preživio dosta toga, ali teško će Conora McGregora - Zapamtit će ovu noć dok je živ

Luda scena

Cristiano je preživio dosta toga, ali teško će Conora McGregora - Zapamtit će ovu noć dok je živ

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo večeras je prinuđen slušati ono što priča Conor McGregor. Dvojac je u prvom redu bokserskog događaja godine u Saudijskoj Arabiji i CR-u definitivno nije lako pored Irca.

Cristiano Ronaldo i Conor McGregor predvode slavne face koje su se pojavile večeras u Rijadu na 'Danu obračuna', najvećem bokserskom događaju godine.

Portugalac i Irac smješteni su jedan do drugog, pored njih je i organizator bokserskih aktivnosti Turki Al-Sheikh koji je obojicu dočekao na vrhunski način.

The Notorious je kao i uvijek neuništiv kada treba pričati. Večeras je očigledno posebno raspoložen i kako bi to rekli kod nas 'ne gasi se'.

Oglasi

Nije ni Ronaldu baš svejedno što sve mora slušati. Ima tu naravno smiješnih trenutaka, ali CR ne izgleda baš raspoloženo da konstantno sluša Conora.

Uspio ga je McGregor na kraju i nasmijati. Usporedio je Irac skupocjene satove s Ronaldom i izazvao mu je veliki osmijeh.

Conor McGregor i povratak u UFC

Conor McGregor van je oktagona već dvije i po godine. Doživio je težak lom noge sredinom 2021. godine u meču protiv Dustina Poiriera i otišao je na dugu pauzu.

Već dugo Irac najavljuje veliki povratak i borbe za titule u UFC-u. Kao potencijalni rival spominjao se Michael Chandler, no za sada njihova borba nije potvrđena.

Postoji mogućnost da se Conor vrati u aprilu na jubilarnom UFC 300 eventu. Međutim, najjača svjetska MMA promocija o svemu još uvijek šuti, iako se najavljuju spektakularne borbe.

Moguće je da će upravo McGregor predvoditi ovaj event, a hoće li mu protivnik biti Chandler ili neko drugi, ostaje nam da vidimo.

U međuvremenu je The Notorious dogovorio i bokserski meč s nekadašnjim UFC prvakom bantam kategorije Petrom Yanom. I tu čeka datum, a dok se ne vrati ostaje mu da i dalje priča o svima i da sanja šampionske snove.

Oglasi