Ovo može samo on: Moćni bogataši u transu zbog Cristiana Ronalda

Nevjerovatno

Ovo može samo on: Moćni bogataši u transu zbog Cristiana Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo večeras je gost na bokserskom događaju godine u Rijadu nazvanom 'Dan obračuna'. Dolazak legendarnog Portugalca izazvao je naravno ogromnu pažnju i čak i bogati šeici mu se poklanjaju.

Cristiano Ronaldo je bez ikakve dileme jedna od najvećih sportskih zvijezda svijeta. Portugalac je prepoznatljivo lice gdje god da se pojavi, a u Saudijskoj Arabiji je postao čovjek bez kojeg nijedan sportski događaj ne može proći.

Legendarni Portugalac večeras je gost najvećeg bokserskog događaja godine. 'Dan obračuna' održava se u Rijadu, a CR se pojavio u dvorani, te je nastalo ludilo.

Čak i moćni bogataši se takmiče ko će ga dočekati. Organizator događaja Turki Al-Sheikh ga je uveo u dvoranu i očekivano je nastalo ludilo.

Oglasi

Ovo je još jedan dokaz kakva je Cristiano veličina. Definitivno ne postoji sportista koji može izazvati toliko pažnje na događaju u kojem on nije glavna priča.

Conor McGregor je također stigao

Pored Cristiana Ronalda u dvorani sjedi još jedna velika faca. To je Conor McGregor.

Irski MMA borac najavio je dolazak u velikom stilu. Ušetao je u dvoranu neposredno pred završne borbe između Bivola i Arthura, Wildera i Parkera, te Joshue i Wallina.

[twitter]URL https://twitter.com/boxingontnt/status/1738654910877446330[/twitter]

Naravno, i njegov dolazak je privukao veliku pažnju. Ipak se radi o jednoj od najvećih borilačkih zvijezda iako je već dugo van oktagona i pitanje je kada ćemo ga ponovo gledati na sceni.

Već dugo The Notorious najavljuje svoj veliki povratak. Moguće je da će se on desiti u aprili na UFC 300 eventu, no još uvijek ništa nije poznato.

Oglasi