Khabibov otac ponovo o 100 miliona dolara: Nije mi do novca, ali bez 100 miliona nema borbe

Inače nema borbe s Conorom

Khabibov otac ponovo o 100 miliona dolara: Nije mi do novca, ali bez 100 miliona nema borbe

M. Šljivak

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener UFC prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, ponovo je potvrdio kako traži 100 miliona dolara za revaš protiv Conora McGregora.

Predsjednik UFC-a Dana White je nakon povratničkog meča Conora McGregora najavio njegov novi obračun protiv Khabiba, ali se odmah javio Adbulmanap i postavio je cijenu od 100 miliona dolara za taj revanš.

Otac dagestanskog borca ponovio je kako je to cifra koju želi za novi dvoboj.

"Pričaju o mojim riječima i 100 miliona dolara? Neka pričaju. Bez toga nema borbe", rekao je Abdulmanap i nastavio je:

"Za mene novac nije važan, nego sportska strana, ali sportska strane borbe Khabib - Tony. Međutim, sada svi govore o tim ciframa, a mnogo manje o borbama. Žele samo mečeve koji im se isplate. Šta da kažem više o tome?", rekao je Nurmagomedov stariji.

Khabib će 18. aprila braniti naslov prvaka protiv Tonyja Fergusona u New Yorku, a nakon toga je najavljeno da bi mogao odraditi i jedan bokserski meč.

Top Komentari

Rajvosa2019
Hehehe dobar je - nije mi do novca ali bez 100 miliona nema borbe -D
6 6
Dobojlija
Ovo nije sport ,UFC nijesport nego cirkus u rangu s obicnom ulicnom tucnjavom ,danas je plemenita vjestina BOKS mrtav
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti