Najbizarnija borba svih vremena: Bokserka pobjegla iz ringa nakon četiri udarca

Katastrofa od borbe

Najbizarnija borba svih vremena: Bokserka pobjegla iz ringa nakon četiri udarca

Midhat Šljivak
Teme:

Borilačke organizacije u posljednje vrijeme daju šansu apsolutno svima da se bore, a najviše pažnje privlače obračuni influensera. Rough N' Rowdy event u Wilmingtonu donio je duel dvije influenserice, a jedna od njih je pobjegla iz ringa nakon četiri udarca.

Rough N' Rowdy event u američkom gradu Wilmingtonu donio je bokserski obračun dvije influenserice. Borba je završena nakon samo četiri udarca.

Na jednoj strani je bila Dayjia 'Meatball' Blackwell, a na drugoj djevojka koja nosi nadimak Yha Yha. Upravo je ona veoma brzo shvatila da boks nije za nju.

Blackwell je od prvog gonga krenula naprijed. Zadala je četiri udarca koji i nisu bili tako jaki, no za Yha Yha su bili i previše.

Oglasi

Odmah je okrenula leđa protivnici, sudija je počeo brojati, da bi potom uslijedilo veliko iznenađenje. Yha Yha je odlučila odšetati iz ringa i otići svojim putem.

Očigledno je ova djevojka shvatila da boks nije za nju. Odlučila je otići kako ne bi zadobila neke teže povrede i teško da ćemo je više ikad gledati u ringu.

Dayjia Blackwell uživo prenosila pljačku

Dayjia Blackwell je početkom ove godine 'osvanula' u američkim medijima nakon zaista bizarnog poteza kojeg je napravila.

Ova djevojka je učestvovala u pljački prodavnice Apple u Philadelphiji i uz sve to je pljačku prenosila uživo na društvenim mrežama.

Ona je zbog ove pljačke i uhapšena, optužena je po nekoliko tačaka za učešće u ovom krivičnom djelu, ali kao što vidimo, nije iza rešetaka.

'Meatball' je i tokom ovog meča pokazivala da je zločesta djevojka. Nakon što je pobijedila rivalu odlučila je tverkovati u ringu i na taj način je proslavila trijumf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti