Desnica kakvu niko nema: Bronzani bombarder se vratio i demonstrirao silu!

Nevjerovatno uspavljivanje

Desnica kakvu niko nema: Bronzani bombarder se vratio i demonstrirao silu!

Admin Čaušević

Deontay Wilder se uspješno vratio u ring nakon poraza od Tysona Furyja. 

Wilder je za protivnika imao Roberta Heleniusa i nokautirao ga je već u prvoj rundi te je tako na još jednom pokazao o kakvom bokseru se radi.

Ova dvojica boksera su dosta puta trenirali zajedno i vrlo su dobro upoznati jedan sa drugim i Heleniusov potez da preuzme rizik i krene u napada je iznenadio mnoge.

Kada je Helenius počeo sa napadom, primio je razorni udarac od Wildera desnom nogom te je upsavan na licu mjesta.

Wilder je poznat po tome da ima jedan od najjačih udaraca u svijetu boksa što je ovaj put najbolje osjetio bokser iz Skandinavije.

Oglasi

Nakon što je sudija proglasio kraj borbe kamere su odmah snimile Heleniusovo lice te je ovaj bokser izgledao zaista šokantno.

Na sreću, 38-godišnji Šveđanin je brzo ustao na noge, ali je ring napustio uz pomoć trenera i ostalog osobolja iz svog tima.

Već se špekuliše koje naredni bokser s kim bi se mogao boriti Amerikanac. U igri su navodno tri imena: Andy Ruiz Junior, Anthony Joshua i Oleksandar Usyk.

Nakon što vide šta je uradio Heleniusu sigurno će mnogi bokseri dobro razmisliti da će smjeti izaći na megand Bronzanom Bombarderu.

Od 46 borbi u svojoj karijeri Wilder je čak 42 puta nokautirao protivnika. U karijeri ima samo dva poraza i to oba puta od Tysona Furyja.

Top Komentari

King_Kenny
"Kada je Helenius počeo sa napadom, primio je razorni udarac od Wildera desnom nogom te je upsavan na licu mjesta." ...nisam znao da se u boksu udaraju nogama,valjda ga prednjom nogom udario.
9 2
Edin Merlin
Moze tako sa "prosjecnim" bokserima. Cika Tajson ga je 3 puta isprebijao na mrtvo ime..!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi