7

Komentari (7)

user1646942280
Nije ukrao nikome, a svojim radom ih je zaradio. Što da ne, ko zna zna. Nek uzima levatima pare, tako i treba.
Kondor
A realno tuga je na sta levat pare uzima, ko je gledao neki njegov mec zna o cemu pricam. Muhamed Ali bi u danasnji vakat milijarde uzimao.
denimen9
Ahaaa, isto kao što bi i Pele prošetao Ligom Prvaka, ne bulazni čovječe.
King_Kenny
...ako cemo realno,otegao je on m*da do poda trenirajuci svaki dan i mlateci se da bi zaradio te pare niko mu ih nije dao jer je lijep...drugo je sto ima budala spremnih da mu plate toliko,ali zapravo nisu ni oni budale,jer oni sigurno imaju zaradu od tog cim su spremni dati tolike pare...u stvari,krajnje budale su oni koji to gledaju i placaju ulaznice i PPV za te meceve...a njemu svaka cast,nek covjek zaradjuje kad je sposoban...
denimen9
Tužan je i portal ovaj.
axel42
Pa što i vi ovo objavljujete kad ste tako dobri??
SarajFK
Pa sto ga onda reklamirate, jebbao vam on majjkkkeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.