"Nokautirat ću ga zbog onog što je rekao o Mikeu Tysonu"

Fury poručio Wilderu

"Nokautirat ću ga zbog onog što je rekao o Mikeu Tysonu"

M. Šljivak

Tyson Fury obećao je kako će ponovo nokautirati Deontayja Wildera.

Američki bokser nema poštovanja prema legendama boksa. Poprilično je izvrijeđao Mikea Tysona u svojim javnim istupima, a na sve je odlučio da odgovori Tyson Fury.

Kralj Cigana je poručio da će Wildera nokautirati zbog onog što je rekao o Mikeu.

"Otišao sam na trčanje, zaustavio sam se i vidio da Deontay Wilder priča kako bi nokautirao Mikea Tysona u prvoj rundi u njegovim najboljim danima. Smatram to nepoštovanjem prema Mikeu", rekao je Fury i zatim je dodao:

"Zbog tog komentara ću te nokautirati, ali i zbog onog što si ranije govorio o meni kako sam debeo, kako se nikada neću vratiti", jasan je Fury.

Podsjetimo, Fury je 22. februara uzeo Wilderu naslov prvaka svijeta prekidom u sedmoj rundi, a prvi meč ovih boraca iz decembra 2018. godine završen je neriješeno.

Treći meč bi se trebao održati do kraja godine, ali datum meča još uvijek nije potvrđen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi