Fury: Možemo se opet sresti, ali imam osjećaj da će Wilder obući patike i pobjeći

Želi revanš

Fury: Možemo se opet sresti, ali imam osjećaj da će Wilder obući patike i pobjeći

E. Škorić

Tyson Fury nada se revanšu sa Deontayjem Wilderom, nakon što je u noći sa subote na nedjelju njihov meč završen bez pobjednika.

U tom su meču sudije odlučile da nema pobjednika, iako je Fury u 10 od 12 rundi bio bolji od Wildera, koji je ipak u preostale dvije runde nokautirao Irca.

"Znam da možemo opet da se sastanemo, ali imam čudan osjećaj da će Wilder da izvadi iz ormara patike za trčanje i da će me se kloniti", rekao je Fury, pa je dodao:

"Trebalo je da pobijedim odlukom sudija i da odnesem WBC pojas u Britaniju. Nažalost, pojas ostaje u SAD-u. Obojica smo ostali neporaženi i možemo se ponovo sresti, ali nikada nisam vidio goru odluku sudija. To je bio poklon za Wildera".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi