Niko kao on: Fury nakon meča tjerao novinare da pjevaju

Kakav gigant

Niko kao on: Fury nakon meča tjerao novinare da pjevaju

E. Čaušević

U Los Angelesu je sinoć održan bokserski spektakl jer su se za WBC pojas teške kategorije borili Deontay Wilder i Tyson Fury.

Ljubitelji boksa mogli su uživati u nevjerovatnoj borbi Wildera i Furyja, a nakon 12 rundi sudije su odlučile da nema pobjednika, te da će meč završiti neriješeno. Iako je Fury bio bolji u ovom meču na kraju nije imao sreće u sudijskoj odluci, no sigurno da je on zadovoljan onim što je prikazao.

Fury se nakon pauze vratio na velika vrata i pokazao da još uvijek nije za penzije. Nakon meča ovaj bokser je napravio spektakl na press konferenciji gdje je odlučio dodatno zabaviti novinare, a čak ih natjerati da s njim pjevaju pjesmu "American Pie".

"Zar se niste zabavili? Eh, sad ćemo to da promijenimo", rekao je Fury, a onda je odlučio zapjevati.

Top Komentari

Bego
Steta sto roma ne pobjedi.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi