Fury napravio spektakl na vaganju: Podigao protivnika u naručje
Foto: Screenshot

Manje nismo ni očekivali

Fury napravio spektakl na vaganju: Podigao protivnika u naručje

Biviš prvak svijeta u teškoj kategoriji Tyson Fury se napokon vraća u ring i to nakon dvije i pol godine ili tačno 924 dana izbivanja.

Fury se nije borio od novembra 2015. godine kada je pobjedom nad Wladimirom Klitchkom preuzeo pojaseve prvaka po IBF, WBA i WBO verzijama, a isti su mu zbog doping skandala vrlo brzo oduzeti.

Ipak, došlo je vrijeme da se Fury vrati u ring, a to će učiniti večeras protiv malo poznatog boksera albanskog porijekla Sefera Seferija.

U svom stilu, Fury nije propustio da napravi spektakl ni na jučerašnjem vaganju, pa je tako "luckasti" Britanac odlučio podići i uzeti u naručje Seferija što je dobro nasmijalo sve prisutne, a ni Seferi nije ostao ravnodušan.

Inače, vaganje je pokazalo da Fury ima 125 kilograma, čak 30 više od svog protivnika. Poznato je da se Fury mučio sa kilažom tokom prinudnog odmora od boksa, ali je uspio koliko-toliko "popraviti liniju" pred povratničku borbu.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Mladozenja je uzeo mladu u narućje!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti