Prgavac od metar i po od šeika zatražio dva Ferrarija na kućnom pragu: Pamtit će odgovor dok je živ
Nevjerovatan razgovor Davisa i šeika (Foto: Instagram)

Najbrutalniji odgovor ikad

Prgavac od metar i po od šeika zatražio dva Ferrarija na kućnom pragu: Pamtit će odgovor dok je živ

Midhat Šljivak

Američki bokser Abdul Wahid, poznatiji kao Gervonta Davis, zatražio je od šeika Turkija Alalshikhija dva Ferrarija kako bi odradio borbu u Saudijskoj Arabiji.

Turki Alalshikh zadužen je za organizaciju velikih sportskih događaja u Saudijskoj Arabiji. Radi zaista fenomenalan posao na svim stranama, a posebno u boksu gdje je upario neke od najboljih na svijetu.

Poželio je bogati šeik i da na svojim događajima vidi prvaka svijeta lake kategorije Abdul Wahida, odnosno Gervontu Davisa, ali ovaj je zatražio da mu pošalje dva Ferrarija na kućni prag kako bi razmislio o ponudi.

"Gervonta Davis mi je rekao da mu pošaljem dva Ferrarija na kućni prag. Odgovorio sam mu da ću mu poslati dvije rukavice i da je to sve što može dobiti", brutalno je odgovorio bogati šeik.

Gervonta je odgovorio na ove riječi: "Zar su mi ikad bili potrebni?"

Oglasi

Tank Davis je jedan od najboljih boraca nižih kategorija na svijetu. Učenik je Floyda Mayweathera, ali se s njim razišao prije nekoliko godina.

Poznat je kao izuzetno prgava osoba. Često je bio iza rešetaka, a nedavno je odlučio da smiri život i da pređe na islam. Uzeo je ime Abdul Wahid.

U karijeri je 29-godišnji Amerikanac ostvario 29 pobjeda, od čega je čak 27 pobjeda nokautom. WBA je prvak lake kategorije, a ranije je nosio pojas superlake i perolake kategorije.

165 centimetara visoka bokserska zvijezda još uvijek čeka ime protivnika s kojim će ući u ring. Svi žele da vide njegov obračun s Devinom Haneyjem, no borba je daleko od realizacije.

Oglasi

Davis je imao ulogu lošeg dečka

Gervonta je u prošlosti pravio ozbiljne probleme i često je dane provodio iza rešetaka.

Davio je ženu pred 15.000 navijača na košarkaškoj utakmici u Miamiju, prošlog ljeta je proveo mjesec i po dana u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne za nesavjesnu vožnju i to je bio samo još jedan u nizu loših poteza.

Pokušao se smiriti prelaskom na islam. Izgovorio je nedavno šehadet, ali mnogi nisu uvjereni da se on zapravo može promijeniti.

Pretrpio je Davis brojne uvrede na društvenim mrežama. Nazivali su ga brojnim pogrdnim imenima: "Klaun misli da je Muhammad Ali"...

Ipak, muslimanski borci širom svijeta poželjeli su mu dobrodošlicu u vjeru i svi se nadaju da je srcem odlučio biti musliman.

Top Komentari

user1644750016
Na sto se pare daju mili Boze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi