Želi da "umre muški": Fury pozvao Wildera na tuču bez ikakve taktike

U borbi za WBC naslov

Želi da "umre muški": Fury pozvao Wildera na tuču bez ikakve taktike

Midhat Šljivak

Tyson Fury pokušaće 1. decembra u Los Angelesu oduzeti pojas WBC prvaka teške kategorije Amerikancu Deontayju Wilderu.

Ova borba naravno privlači veliku pažnju. Obojica boksera u meč ulaze bez gorkog okusa poraza, a prema kladionicama Wilder je veliki favorit.

Fury će ovo biti najveći izazov u karijeri u kojoj se nije borio protiv udarača kao Wilder. Zato je odlučio da pozove rivala da borbu do zadnjeg daha.

"Želim da Wilder napravi ono što priča i da se u Staples Centru nađemo u centru ringa i da napravimo rat. Idemo napraviti četiri runde borbe za navijače. Jebeš taktiku, idemo se jednostavno pobiti u ringu. Budi čovjek i uradimo to", poručio je Fury.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti