Ilegalna borba pošla po zlu - Niko nije želio vidjeti ovakvu scenu
Ilegalna borba veoma je popularna među žestokim momcima širom svijeta i mnogi žele da se okušaju u borbama gdje nema previše pravila

Samo je puklo u nozi

Ilegalna borba pošla po zlu - Niko nije želio vidjeti ovakvu scenu

M. Šljivak

Ilegalne borbe postaju sve popularnije u borilačkom svijetu i dosta je onih koji se maksimalno trude da organizuju brojne događaje u kojima će upariti žestoke momke.

Iligalne borbe nevjerovatno su popularne. Ne postoji žestoki momak koji se ne želi okušati u ovakvoj borbi i one se sve češće organizuju širom svijeta.

Jedna takva borba između neporaženog uličnog borca i amatera završila je poprilično loše za momka koji je po prvi put došao na borbu.

Nakon nekoliko minuta borbe momak koji je po prvi put došao tu morao je tapkati. Njemu je noga od poluge koju je dobio jednostavno pukla.

[twitter]https://twitter.com/FightHaven/status/1613506078011957251[/twitter]

Ispostavilo se da je stradao zglob. Odmah mu je ukazana pomoć, ali je propao sav trud kojeg je uložio da pobijedi protivnika koji još ne zna za poraz.

Oglasi

Imao ga je na zemlji u nekoliko navrata, zadavao je dobro udarce, ali na kraju je poluga na nozi presudila i momak je morao tapkati.

Snimak koji se pojavio je uznemiravajući. Nije lijepo nikad vidjeti ovakve povrede i niko nije želio vidjeti ovakvu scenu.

Pogledajte na snimku kako je sve to izgledalo. Upozorenje je da nije za svačiji želudac jer se radi o poprilično teškom snimku.

Iako su ove ulične borbe ilegalne one su ništa u odnosu na ono što se dešava u sada već ozloglašenoj organizaciji King of the Streets (KOTS), gdje ne postoje apsolutno nikakva pravila.

Ova organizacija je poznata po zaista žestokim udarcima i borbama bez previše pravila. Borbe se organizuju širom Evrope i popularne su među borcima, ali i amaterima željnim žestoke borbe.

Često u ovoj 'organizaciji' možemo vidjeti i huligane s tribina. Mnogi od njih se bore protiv navijača iz drugih klubova i takve borbe su zaista nemilosrdne.

Policija širom Evrope pokušava na sve načine da dođe do organizatora ovih nelegalnih borbi. To im ne polazi za rukom, a svi borci imaju zavjet šutnje i ne progovaraju o borbama kroz koje prolaze niti o ljudima koji sve organizuju.

Oglasi