Lokalna nabildana baraba krenula javno ponižavati mirnog dečka: Uslijedio je nokaut za pamćenje
Snimak iz Kine pokazuje da se nabildani likovi ne bi trebali previše širiti pred momcima koji znaju udariti (Foto: Screenshot)

Luda scena

Lokalna nabildana baraba krenula javno ponižavati mirnog dečka: Uslijedio je nokaut za pamćenje

M. Šljivak

Lokalna baraba naučila je na teži način lekciju da nikog ne treba podcjenjivati kada je riječi o borilačkim sportovima. Pomislio je kako mu veličina može pomoći, ali se prevario i završio je brutalno nokautiran.

Lokalni kabadahija i baraba iz Kine na teži je način naučio da ne treba maltretirati apsolutno nikog i da mu se to kad-tad može obiti o glavu.

Dok je kabadahija vježbao u teretani, prišao mu je mnogo manji momak i počeli su razgovor, koji je međutim kratko trajao.

Nasilnik je potom počeo momka bez ikakvog razloga udarati u glavu. Udario mu je nekoliko šamara, ali ovaj momak nije želio reagovati.

Muški je istrpio udarce. Nije imao namjeru da uzvrati, ali je nasilnik u jednom trenutku prešao sve granice i jednostavno dečko više nije želio trpiti ponižavanje.

Uslijedio je jedan, ali vrijedan udarac. Nabildani frajer je pao kao pokošen od samo jednog udarca i naučio je lekciju da mu teretana i mišići ne mogu previše pomoći u tuči.

Oglasi

On je očigledno mislio da je nepobjediv. Međutim, mnogo manji momak mu je dokazao da se ne bi trebao u budućnosti previše širiti okolo.

Na snimku je vidljivo da je momak pokušavao apsolutno sve kako bi izbjegao sukob. Imao je kontrolu nad sobom sve dok bilder nije prešao granicu.

Tada je odlučio da reaguje. Bio je dovoljan samo jedan udarac da uspava bahatog protivnika koji je umislio da je nešto posebno samo zato što diže tegove.

Teretana jednostavno ne može pomoći kada se nađete oči u oči s borcem ili čovjekom koji dobro zna gdje i kako treba udariti.

Ovaj sukob u teretani je sasvim dobar primjer za to i na kraju je nasilnik dobio šta je tražio.

Oglasi